Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op alle webpagina’s van DIJKWIJN.
Door deze webpagina’s te gebruiken ga je akkoord met deze disclaimer.

icon-solidair

Uw privacy

Je kunt deze website gebruiken zonder kenbaar te maken wie je bent en zonder enige identificeerbare informatie af te geven. Uiteraard hebben we in bepaalde gevallen meer gegevens van je nodig, bijv. wanneer je je wilt aanmelden voor onze nieuwsbrief, of een order wilt plaatsen. We stellen je telkens duidelijk op de hoogte van de benodigde gegevens en eventuele andere manieren waarop we persoonlijke gegevens verzamelen. Lees ons Privacy Beleid voor meer informatie.

Je kunt altijd een verzoek indienen om je persoonlijke informatie uit onze systemen te laten verwijderen. 

Onze verantwoordelijkheid

Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Je kunt geen rechten of claims doen gelden op enige informatie op deze website. Alle soorten wijzigingen, correcties en typefouten behouden we ons voor.

Uiteraard doen we er alles aan om de geboden informatie zo compleet en accuraat mogelijk te houden. Nouvino accepteert geen verantwoordelijkheid voor schade of verlies in welke vorm dan ook ontstaan door het gebruik van deze website of door onvolledigheid of fouten in de geboden informatie.

icon-beleving

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen we wijzigen zonder enige waarschuwing of melding vooraf. We doen ons uiterste best om deze website zo beschikbaar mogelijk te maken, maar we accepteren geen verantwoordelijkheid voor eventuele gevolgen van het niet beschikbaar zijn van deze website.

icon-innovatief

Auteursrecht en eigendom

De eigenaar van de auteursrechten en het intellectuele eigendom op deze website bezit Nouvino, danwel ligt bij derde partijen die ons toestemming heeft gegeven voor het gebruik van deze informatie. Vermenigvuldiging, kopiëren of reproductie in welke vorm dan ook is enkel toegestaan na schriftelijke toestemming van Nouvino vof.

Laatst gewijzigd d.d. 16 juni 2014