Vers & Brocante Markt Beverwijk 5 Juli

Zaterdag 5 juli pakt DIJKWIJN weer uit tijdens De Versmarkt in Beverwijk. We doen dit samen met Frank en Simone van Olio di Uliveto. Het thema, hoe kan het ook anders in deze tijd van het jaar, is ‘Barbecue’ en u kunt onze heerlijke wijnen komen proeven.


De locatie is de Zeestraat in Beverwijk, waar ieder jaar deze Vers & Brocante markt plaatsvindt. Deze gezellige Bourgondische markt staat ook dit jaar vol met overheerlijke versproducten afgewisseld met unieke en aparte brocante. Speciale vers producten van over de hele wereld die u uitstekend kunt gebruiken voor een gezellig barbecue weekend! Slenteren langs de kraampjes, gezellig bijkletsen op één van de terrassen en genieten van de live muziek.

Zie ook de webstek van Olio di Uliveto

Geef een antwoord