ZEEF Office Warming 19 sept – Techies aan de DIJKWIJN

zeef-curated-advertising-marcom2014-1-638

Het gaat goed met ZEEF! Start-up tech company ZEEF is de wereld aan het veroveren. En daarom zijn ze verhuisd naar een nieuwe locatie.

Wij zorgen op 19 september voor de wijn tijdens de feestelijke opening van het nieuwe ZEEF hoofdkwartier. Vanaf van 16:00h tot 23:00h zijn alle genodigden welkom.

ZEEF is HET alternatief voor de antwoorden van zoekmachines als Google. De vraag die je stelt aan een zoekmachine leidt vaak tot een enorme hoeveelheid zoekresultaten, waarbij algoritmes de relevantie bepalen. Machines doen het werk. Liever zou je de vraag direkt richten aan betrouwbare expert.

ZEEF stimuleert mensen die veel van een onderwerp weten om een eigen startpagina aan te maken met de meest interessante weblinks over dat onderwerp. Weet jij bijvoorbeeld alles van wijn? Maak je eigen ZEEF pagina aan over wijn! Check ZEEF.com voor alle informatie.

Geef een antwoord