Opening waterveld AMHC FIT met DIJKWIJN – 2 nov

FIT Opening Waterveld

Aanstaande zondag 2 november om 12:00h is het zover… Het fonkelnieuwe waterveld van hockeyclub Fit wordt officieel en feestelijk geopend! Met de lekkerste prosecco van DIJKWIJN natuurlijk!

Het is een middag vol wedstrijden, clinics, spelen, eten en drinken. Een mooie gelegenheid voor jong en oud om vrijblijvend een kijkje te nemen, even mee te doen en kennis te maken met de club!

Naast de sportieve activiteiten is er ontspanning op de markt met o.a. worsten van Van Boef, de heerlijkste veggie gerechten van Bo Kookt en bijpassende wijnen van DIJKWIJN. De DIJKWIJN zal niet alleen rijkelijk vloeien vanachter de bar in de club, want om 15:00h starten er ook doorlopend proeverijen met onze bijzondere ‘Selezione wijnen’.

Voor de nieuwsgierigen… Wat is een waterveld?

Watervelden zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben zeer dicht kunstgras zonder zandvulling, waardoor de bal op consistente wijze rolt en stuitert. Het veld wordt volledig geïrrigeerd met een laag water, waardoor het spel extreem snel en professioneel wordt. Omdat het veld niet is ingestrooid, kunnen de grassprieten vrij bewegen zodat spelers hun hockeystick onder de bal kunnen krijgen. Zo komen de technische vaardigheden van de spelers goed tot hun recht.

Proost!

Geef een antwoord