DIJKWIJN op de HORECAVA
ma 12-15 jan

Tubes-op-Horecava

In samenwerking met Tuttobene en vier ontwerpbureaus biedt de Horecava dit jaar de mogelijkheid om gratis interieuradvies te krijgen. Deze vooraanstaande ontwerpbureaus zijn zo enthousiast over de Tubes van DIJKWIJN dat we gevraagd zijn om deze te presenteren op de Horecava!

Samen met ontwerpbureau Concern ontwikkelt DIJKWIJN momenteel oplossingen voor de Horeca om de slimme Tubes en Boxen van DIJKWIJN stijlvol en praktisch te integreren in elk horeca interieur.

de ontwerpers die meedoen

CONCERN

is een interdisciplinair ontwerpbureau, met een voorliefde voor interieurs en een focus op het vormgeven van commerciële en publieke ruimten. Het portfolio toont de volgende pijlers; tentoonstellingen, horeca, creatieve werkruimten, onderwijs, architectuur en interactief. We denken graag vrij en beperken ons niet tot het vormgeven van interieur; ook grafische vormgeving, conceptontwikkeling en productdesign vallen binnen het pakket. CONCERN beheerst het totaalproces van concept tot definitief ontwerp en beschikt over de faciliteiten om het proces tot en met de realisatie te ondersteunen.

MULTITUDE

is de naam van het ontwerpbureau van Roozemarijn Koopmans, Nick Topp en David de Zwart. Een van hun belangrijkste klanten op dit moment is supermarktketen MARQT. Hoewel zij van huis uit grafisch ontwerpers zijn, manifesteren zij zich steeds meer als conceptontwikkelaars die in brede zin kunnen meedenken over imago en concept voor uw nieuwe zaak.

HELGE DOCTERS VAN LEEUWEN

ontwerpt grote interieur omgevingen en complexe projecten. De meeste ervaring ligt bij het creëren van hotels, kantoren en restaurants. Omgevingen waar inspiratie, concentratie en beleving centraal staan. Helge heeft o.a. gewerkt voor Bilderberg, Efteling, Crowne Plaza, Holiday Inn, Golden Tulip.

GOODSPACE

is het ontwerpbureau van Stijn van Woerkum. GOODSPACE ontwerpt met name interieurs voor uiteenlopende horeca. Op dit moment werkt GOODSPACE aan HUGH, een nieuwe high-end cocktail club binnen de muren van HILTON Rotterdam.

Geef een antwoord