Concert Noblesse Oblige in het Concertgemaal – 14 februari

Op 14 februari krijgt het Concertgemaal bezoek van drie zangeressen van Noblesse Oblige. De concertgangers kunnen meegenieten van een heerlijk 3-gangen diner met DIJKWIJN!

Met geraffineerde humor en verrassende wendingen zorgt Noblesse Oblige voor een stijlvol theatraal optreden. Speciaal voor Valentijnsdag bezingen zij de liefde in alle facetten; de verloren, (on)beantwoorde, hete en romantische liefde. Het afwisselende programma loopt uiteen van opera en chansons tot jazz en close harmony. Het klassieke repertoire bestaat uit prachtige liederen en aria’s van onder meer Elgar, Caccini, Mozart, Bizet en Rossini.

De zangeressen Esther Adelaar, Esther Floor en Isabella Scholte worden begeleid door Elizabeth Ford op piano. Zij speelt op een prachtige oude Steinway vleugel. Het podium voor klassieke muziek heeft de vleugel in bruikleen gekregen van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Om 16.00 uur is er een middagconcert (ook geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar) en om 20.00 uur start het avondconcert voor de fijnproevers. Het diner zorgt voor een culinair intermezzo; in het prachtige historische pand nemen bezoekers en musici aan lange tafels plaats. Men wordt verrast op een heerlijk drie-gangen diner, wederom met liefde bereid door de chef-kok en zijn team.

Het Concertgemaal is een podium voor klassieke muziek met jaarlijks tien unieke en intieme concerten op zaterdag, geprogrammeerd door een collectief van top musici uit Noord, Landsmeer en omgeving. De basis van de concerten is klassieke muziek, maar de programma’s onderscheiden zich van een doorsnee klassiek concert door een persoonlijke twist en zijn vaak verweven met andere kunstdisciplines of theatrale aspecten. Door de bijzondere locatie krijgen de concerten een intiem karakter.

________________________________________

Noblesse Oblige – zaterdag 14 februari 2015
16:00 uur: Middagconcert, voor jong en oud (v.a. 7 jaar)
18:00 uur: Diner (3-gangen menu)
20:00 uur: Avondconcert, voor de fijnproevers

Bestel tickets voor het concert of diner via: www.concertgemaal.nl
Prijs middagconcert € 15,- / kinderen € 7,50
Avondconcert € 15,-
Diner € 35,-

Geef een antwoord