Huiskamerconcert Celine Cairo – 14 februari

Op Valentijnsdag wordt er in Amsterdam-Noord een huiskamerconcert georganiseerd met de jonge en talentvolle zangeres en songwriter Celine Cairo. DIJKWIJN is daar bij!

Celine Cairo (1990) begon haar carrière op 18-jarige leeftijd met eigen nummers, zichzelf begeleidend op gitaar. Haar aparte stemgeluid viel op en binnen een jaar speelde ze met haar band door het hele land. Van Paradiso tot het Concertgebouw, DWDD tot TedX, tot ze haar eerste titelloze EP uitbracht. Deze werd in 2012 opgepikt door 538-DJ Edwin Evers en zo ontdekte een groter publiek haar warme sound.

In 2013 nam ze een tweede EP “Follow” op met Fink, Brits artiest en producer. De EP werd in een uitverkocht Paradiso gereleased, onder begeleiding van haar inmiddels 5-koppige band. Met de EP werd Celine Radio 2 Talent en speelde ze voor het eerst haar eigen theatertour. Momenteel werkt Celine deels in Nederland, deels in de VS aan haar debuut-album.

Het concert is uitverkocht.

Geef een antwoord