DIJKWIJN op de Amsterdam Art Fair 2015

Kunsthal-Citroen-web

Amsterdam is een nieuw terugkerend evenement rijker: de Amsterdam Art Fair. “Nu Amsterdam door de heropening van het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum weer het culturele centrum van Nederland is geworden, mag een kwaliteitsbeurs voor hedendaagse kunst niet ontbreken. Ik heb niets tegen andere beurzen, maar ik wil terug naar een Amsterdamse kunstbeurs waar kwaliteit en internationale uitstraling voorop staan en waar zowel de ervaren kunstkenner als de beginnende verzamelaar zich thuis voelt en ontdekkingen doet”, aldus Wim van Krimpen, voormalig directeur van het Gemeentemuseum Den Haag en de Kunsthal Rotterdam alsmede oprichter van de KunstRai in 1984.

DIJKWIJN is gevraagd om tijdens het evenement de drank te verzorgen. Hiervoor is een bar met natuurlijke materialen bedacht, die past in het rouwe karakter van Kunsthal Citroën. De bar zal met een assortiment van biologische dranken worden ingericht.

Deze nieuwe Amsterdamse kunstbeurs zal tussen 27 en 31 mei a.s. plaatsvinden in de Kunsthal Citroën, gevestigd in de voormalige Citroëngarage aan het Stadionplein in Amsterdam. Op uitnodiging van Wim van Krimpen en Francis Boeske, galeriehouder en medeorganisator, zal een 30-tal galeries hieraan deelnemen.

De VIP en Pers Opening is op woensdag 27 mei van 15:00h – 17:00h. Vanaf 17:00h is de beurs open voor publiek. Van donderdag 28 mei t/m zaterdag 30 mei is de beurs open van 11:00h – 19:00h en zondag 31 mei van 11:00h – 17:00h. Het adres is Kunsthal Citroën op het Stadionplein in Amsterdam.

Lijst van deelnemende galeries
AKINCI, Galerie Alex Daniëls – Reflex Amsterdam, andriesse eyck, Annet Gelink Gallery, ART AFFAIRS, Boetzelaer|Nispen, Brutto Gusto_fine arts, Canvas Contemporary, Cokkie Snoei, Dürst Britt & Mayhew, Flatland Gallery, Galerie Fons Welters, Francis Boeske Projects, Galerie Gabriel Rolt, Gerhard Hofland, GRIMM, Johan Deumens Gallery, juliette jongma, LhGWR, Lumen Travo Gallery, Marian Cramer Projects, Martin van Zomeren, Galerie Maurits van de Laar, Galerie Nouvelles Images, Galerie Onrust, Ornis A. Gallery, PS projectspace, Galerie Ramakers, Rento Brattinga|galerie, RonLangArt, Galerie Ron Mandos, R&R reutengalerie amsterdam, Slewe, Stigter Van Doesburg, tegenboschvanvreden, The Ravestijn Gallery, Tim Van Laere Gallery, TORCH, Upstream Gallery, Willem Baars Projects, Galerie Wit, Galerie Wouter van Leeuwen.

Geef een antwoord