Boek DIJKWIJN voor je evenement

Dijkwijnbar-druk

Wist je dat DIJKWIJN een mobiele en flexibele duurzame bar heeft voor evenementen? Onze bar is full-service en serveert naast HUMOR en POSITIVITEIT ook DIJKWIJN, DIJKBIER, biologische frisdranken, koffie en indien gewenst zoete en hartige happen.

Heb je een evenement van een paar honderd tot een paar duizend gasten? Wij beschikken over een ingewerkt team met een smile en een grote ronde bar met een doorsnede van zo’n negen meter. We kunnen de opstelling van de bar ook verkleinen, afhankelijk van de locatie en het aantal verwachte gasten.

Onze bar is gespecialiseerd in biologische en duurzame producten. Daarbij focussen wij op het minimaliseren van waste on the job en bestaat onze bar uit louter gebruikte materialen. Bovendien verkopen wij onze passie duurzaamheid graag met humor.

Wil je je evenement een kick-start met eigentijdse uitstraling geven? Graag je horeca capaciteit in een keer geregeld? Zoek je een gastvrij team met een flexibele go-go mentaliteit? Gek op humor, positiviteit en sfeer? Neem dan contact met ons op. Nikaj (0638 500 145) of Hans (0619 985 434) denkt graag met je mee!

Geef een antwoord