DIJKWIJN catert de Art Fair 2017

DIJKWIJN richt het pop-up restaurant WIJN & DIJN in op de derde editie van de Art Fair.

Net zoals voorgaande edities opent van 17 t/m 21 mei de Amsterdam Art Fair als pop-up beurs voor hedendaagse kunst op een nieuwe locatie haar deuren. Dit jaar in een voormalig kantoorpand onder renovatie in de Huidekoperstraat. De 50 beste galeries van Nederland nemen hun intrek in deze tijdelijke locatie, voor de gelegenheid omgedoopt tot Kunsthal Koper, om 5 dagen lang de nieuwste werken te tonen van de meest spraakmakende kunstenaars van dit moment.

DIJKWIJN bouwt op de bovenste verdieping het restaurant WIJN & DIJN met onder andere sushi, wraps, luxe sandwiches en tapas. Het wordt een festivalterrein in een kaal kantoorpand met een rooftop lounge terras. We hebben er zin in!

Geef een reactie