Onze filosofie

Wij zijn gek op lekker en eerlijk eten en drinken.
Maar wij houden niet van ingewikkeld doen.
Wel van inspiratie en gezelligheid.
Ook houden we het graag betaalbaar.
Wat te doen?

icon-okayKwaliteit

Als cateraar bieden wij het mooiste eten en drinken uit Europa aan. Wij maken er graag een feestje van en dat begint bij goede producten en authentieke gerechten.

Als wijnimporteur brengen wij de kwaliteitswijn van Europa naar Nederland. Kwaliteit in smaak en aroma, maar vooral ook kwaliteit in samenstelling. Wat wil dat zeggen? Onze wijnen worden op een verantwoorde manier geproduceerd, voornamelijk door oude wijnhuizen en familiebedrijven met trots en historie. Dat betekent dat er zeer weinig sulfiet wordt toegevoegd en geen gebruik wordt gemaakt van kunstmatige geur- en smaaktoevoegingen. Alleen natuurlijke en smaakvolle wijn dus!

icon-belevingBeleving

Onze dranken en gerechten zijn inspirerend en vooral heel echt. Vers en vol van smaak, alles ter plekke bereid. Als gast zie je het voor je neus gebeuren en ons teamleden praten graag honderduit over de oorsprong van onze lekkernijen.

De productie van onze wijn is volledig transparant en de wijnproducent is eenvoudig te bezoeken. Op onze website dijkwijn.com lees je alles over de passie en filosofie, de familie met zijn historie en de trots van de wijnmaker. En maar wat graag laten we zien waar zij wonen en werken, hoe de druiven groeien en hoe de wijn gemaakt en gedronken wordt!

icon-duurzaamDuurzaam

Wijn is een natuurproduct en onze wijnproducent weet dat als geen ander. Een wijngaard is tenslotte onderhevig aan alle seizoenen. In een familiebedrijf worden de geheimen van het wijn maken van vader op zoon doorgegeven en is de wijn een resultaat van decennia ervaring. Belangrijk is dat het land op een verantwoorde manier bewerkt en onderhouden wordt, wat terug blijft komen in een constante kwaliteit van de wijn. Om het land goed en natuurlijk te bewerken en de druiven goed te laten rijpen worden er juist geen pesticiden en andere chemische middelen gebruikt.

Voor ons eten ligt de lat net zo hoog. Bij ons is biologische of duurzame productie geen certificaat wat extra geld kost. Bij ons is het gezond verstand en weten wat je koopt en vooral wat niet. Al onze toeleveranciers zijn transparant en benaderbaar en delen onze filosofie. Als iedereen normaal boert, vist of teelt dan hebben we geen certificaten nodig. Wij werken met iedereen die er zo over denkt.

icon-solidairSolidair

Iets dat goed is, moet goed blijven. Tegenover de inspanningen al onze boeren, telers en vissers moet een eerlijke vergoeding staan. Het is in ieders belang dat we ervoor zorgen dat hun lekkere producten jaar op jaar met dezelfde kwaliteit geproduceerd kunnen worden.

icon-innovatiefInnovatief

Dat wij belevingsvolle kwaliteitscatering tegen goede prijzen leveren is je nu duidelijk. Maar hoe zorgen wij nou voor een goede prijs voor zowel producent als consument? Hoe krijgen wij de prijs omlaag zonder dat we de producent te kort doen? Hoe zit dat bijvoorbeeld met de DIJKWIJN?

De fles: onnodig & duur

Ruim 95% van de jaarlijkse wijnproductie is niet geschikt om lang te bewaren. De fles is juist bedoeld om wijn lang te bewaren. Een alternatief is de Bag-in-Box. Op de wijnbox rust een vooroordeel: er zou alleen matige wijn in zitten. Helaas klopt dit meestal, dankzij uw grootgrutter. En de vormgeving van de boxen is niet om over naar huis te schrijven. Dan toch maar liever die traditionele fles op tafel, zou je zeggen?

De Box of Tube: duurzaam genieten

Onze Box en Tube zijn slimme verpakkingen: goedkoop, praktisch en minder belastend voor het milieu. Efficiënt transport en opslag zorgen voor lagere kosten en CO2 uitstoot. Geen gang meer naar de glasbak en 100% recyclebaar materiaal. Na opening blijft de wijn 2 maanden (!) lekker door een slim vacuüm systeem. En een gekoelde Box of Tube blijft uren koel buiten de koelkast. Een oordeel over onze vormgeving laten we graag aan jou over…

De geest is uit de fles. Drink Out of the Box!

Logo Vierkant 200x200

kwaliteitswijn en catering
creatief, inspirerend,
professioneel en betaalbaar

Reacties uitgeschakeld.