Amsterdam – Cafe De Ruimte

Amsterdam is een stad die barst van het talent. Cafe DE RUIMTE geeft beginnende muzikanten, kunstenaars en artiesten een plek om zich in vrijheid te ontwikkelen en de confrontatie aan te gaan met een publiek. DE RUIMTE biedt deze makers een werkplek en een podium.

In Cafe DE RUIMTE is het de gehele dag goed toeven met koffie en lekkernijen. ’s Avonds is er altijd een gastkok met heerlijke gerechten. Op de website of Facebook lees je wat er op het menu staat. En uiteraard is de drank top geregeld, want er is DIJKWIJN in overvloed!

Voor hun publiek is DE RUIMTE een plek waar altijd iets gebeurt. Overdag is het zowel atelier als huiskamer. Je kunt er in een ongedwongen sfeer de krant lezen, mensen ontmoeten, studeren of achter een laptop werken. Je komt in aanraking met het werk van kunstenaars op een plek die minder intimiderend is dan een museum, waar de grenzen tussen kunstwerk, maker en publiek niet absoluut zijn. ’s Avonds is DE RUIMTE een podium voor muziek, literatuur, film, debat, poëzie en kunst. Dit podium is laag genoeg om toeschouwers de kans te geven om er zelf op te klimmen.

Er is ruimte voor iedereen in DE RUIMTE!

Proost!

Geef een reactie