Amsterdam – Theater Eetcafe Vrijburght

Theater Eetcafe Vrijburcht is de eerste horeca gelegenheid op IJburg die de DIJKWIJN zijn gaan schenken als huiswijn. Wij hadden ons geen betere plek kunnen wensen!

Willem en Ricky zijn de terecht trotse eigenaren van Theater Eetcafe Vrijburcht. Zij hebben een prachtige plek aan het water op de punt van het eerste Steigereiland. De boten kunnen voor de deur aanleggen en er wordt volop gezwommen. Vanaf het sfeervolle terras kun je heerlijk genieten van alle zomerse taferelen. Maar ook in de donkere dagen is Vrijburcht een warm baken in de omgeving.

De sfeer bevindt zich ergens tussen “een warme kroeg met mooie bieren en goede wijnen” en “een smaakvol eetcafe met oog voor eten, kunst en cultuur”.

Willem voert met groot genoegen de keuken aan en Ricky bestiert met een warme mantel het restaurant. Een prachtige plek om DIJKWIJN te kunnen serveren.

Ricky:

Onze gasten bestellen meestal gewoon “een glas rood” of “een glas wit”. Ze vertrouwen er terecht op dat de huiswijn gewoon goed is. Met DIJKWIJN is dat gegarandeerd geregeld en er zit ook nog een goede gedachte achter!

Willem:

Dat barretje van jullie werkt perfect; ook met een arm kan ik een glas wijn uit de box tappen!

Wij zijn blij met Vrijburcht. Proost!

Geef een reactie