Over ons

DIJKWIJN is een label van Nouvino, een nieuwe speler in wijnland.
Wij maken genieten van kwaliteitswijn duurzaam en betaalbaar,
door out-of-the-box te denken.

Hans Minnen

Hans van Minnen

Hans is een gepassioneerd liefhebber van wijn. In 2009 maakte hij met hulp van de Italiaanse Primo zijn eerste wijn. Omdat je niet het hele jaar door wijn kunt maken zette Hans samen met Sandra il Palazzo op. il Palazzo haalt kwaliteitswijnen van een aantal kleine wijnboeren uit Italie naar Nederland. Met passie en beleving worden deze wijnen rechtstreeks van de boer aan de wijnliefhebber in Nederland verkocht. Voor zijn jongste passie Nouvino houdt Hans zich bezig met kwaliteit, logistiek, inkoop en verkoop.

michiel

Michiel Zijlstra

Michiel is een liefhebber van wijn, maar daarnaast vooral een ervaren en creatieve online marketeer met een liefde voor vormgeving, gebruiksgemak en techniek. Hij houdt zich bezig met de ict, vormgeving, websites en online promotie.

Nikaj Pennings

Nikaj Pennings

Een uitgesproken liefhebber van wijn en nieuwkomer in de professionele wijnwereld.
Nikaj is een ervaren ondernemer, die met veel enthousiasme Nederland wil overtuigen van de alternatieve wijnverpakkingen. Wat mooier dan de mooiste wijnen kunnen drinken tegen halve prijzen en tegelijk de wereld weer een stukje beter maken? Nikaj concentreert zich op de algemene bedrijfsvoering, processen, marketing en verkoop.