DIJKWIJN introduceert de TUBE in Nederland

Tubes-in-black-v5.4-uitgelicht

De DIJKWIJN TUBE is gevuld met heerlijke wijn, duurzaam geproduceerd door traditionele wijnboeren: vertrouwde DIJKWIJN kwaliteit in een unieke, duurzame en stijlvolle verpakking.

icon-innovatiefSlimme verpakking

De duurzame Tube van gerecycled FSC-karton bevat de inhoud van bijna drie flessen wijn en is geopend twee maanden houdbaar door een slim vacuüm systeem. Efficiënt transport en opslag zorgen voor lagere kosten en minder CO2 uitstoot dan bij de traditionele fles. Bovendien belandt er geen glas in de glasbak dat omgesmolten moet worden tot een nieuwe fles: een zeer inefficient proces van hergebruik. Nog een pluspunt: een gekoelde Tube blijft uren koel buiten de koelkast.

icon-okayDIJKWIJN Bianco

De Trebbiano en Grechetto druif vormen de basis voor de witte wijn van de familie de Sabbata. Strogeel van kleur een neus van witte bloemen uit de wei.

Mooie droge wijn met veel wit fruit, hinten van ananas en een lange afdronk. Serveer deze rond de 12ºC bij gerechten zoals vis, pasta’s con salsa rosso of gewoon als aperitief.

icon-okayDIJKWIJN Rosso

In de heuvels rond het Toscaanse Arezzo groeien de Sangiovese en Merlot. Wijnboer Primo de Sabbata heeft een wijn gemaakt met een neus vol rood fruit.

De krachtige en toegankelijke smaak brengt zachte tannines en een lange afdronk. Lekker als aperitief, heerlijk bij pasta, wit/roze vlees en lichte kazen. Serveer rond de 18ºC.

De Tube is een echte eyecatcher op tafel en vormt een geweldig cadeau.
De eerste limited edition te koop voor € 15,70.
Wees er snel bij, want OP=OP!

Geef een antwoord