PROFITEER! Fles halve prijs in de Box!

Flesprijs in BiB Bianco lang

Wij verkopen al onze wijnen in de traditionele wijnfles (0,75 liter), maar ook standaard in een bag-in-box van 3 liter en 5 liter. Onze wijn in een Box is identiek aan onze wijn in de fles, maar ‘de fles in de Box kost bijna de helft!

Direct BestellenDIJKWIJN

De fles: onnodig & duur

Ruim 95% van de jaarlijkse wijnproductie is niet geschikt om lang te bewaren. De fles is juist bedoeld om wijn lang te bewaren. Een alternatief is de Bag-in-Box. Op de wijnbox rust een vooroordeel: er zou alleen matige wijn in zitten. Helaas klopt dit meestal, dankzij uw grootgrutter. En de vormgeving van de boxen is niet om over naar huis te schrijven. Dan toch maar liever die traditionele fles op tafel, zou je zeggen?

De Box: duurzaam genieten

Onze Box is een slimme verpakking: goedkoop, praktisch en minder belastend voor het milieu. Efficiënt transport en opslag zorgen voor lagere kosten en CO2 uitstoot. Geen gang meer naar de glasbak en 100% recyclebaar materiaal. Na opening blijft de wijn 2 maanden (!) lekker door een slim vacuüm systeem. En een gekoelde Box blijft uren koel buiten de koelkast. Een oordeel over onze vormgeving laten we graag aan jou over…

De geest is uit de fles. Drink Out of the Box!

Logo Vierkant 200x200

kwaliteitswijn in een
mooie & slimme wijnbox
voor de helft van de prijs!

Geef een antwoord