Onze flessen selectie – De beste Italiaanse wijnen

Assorti Groep Nouvino en Olio breed

Onze mooiste Italiaanse wijnen en biologische olijfolie’s zijn nu verkrijgbaar in onze webwinkel.

Onze Selezione Italia bevat de mooiste wijnen van bijzondere producenten uit verschillende streken van Italië. De Selezione is ontstaan uit een afvalrace van drie jaar door Italië. Pure Italiaanse kwaliteit en beleving zijn het resultaat!

Onze Selezione is in twee groepen verdeeld:

De Selezione wijnen zijn nu uitsluitend in de traditionele fles verkrijgbaar. Het zijn veelal bewaarwijnen en wijnen die op de fles opgevoed zijn. Desalniettemin praten wij met de makers van de wijnen over de mogelijkheden om ook andere verpakkingen dan de fles aan te kunnen bieden. Onze wijnproducenten omarmen onze vijf kernwaarden en denken daarin heel ver mee.

Jouw waardering bepaalt of sommige Selezione wijnen ook in onze innovatieve verpakkingen aangeboden zouden moeten worden, met alle voordelen van dien voor de producent, het milieu en de prijs.

Selezione Olio Biologico

Wij hebben ook een geweldig assortiment van biologische extra vierge olijfolie’s weten te bemachtigen. Van kleine tot grote verpakkingen, van ‘mild en zacht’ naar ‘grassig en pittig’, we hebben het allemaal. Ideaal voor in de keuken en heel fraai als kado!

Direct naar de webwinkel

Geef een antwoord