NIEUW bij DIJKWIJN: Spaanse wijnen!!

ft-intro-spaanse-wijnen

De klanten van DIJKWIJN kennen ons als een fervent aanhanger van Italiaanse wijnen. Maar heel Europa is onze “lokale wijn-achtertuin”. Dus hoog tijd om onze grenzen eens te verleggen!

Wij hebben de meest aansprekende druiven en de meest aansprekende regio’s in het kleurrijke Spanje geselecteerd en wij zijn op zoek gegaan naar de gepassioneerde wijnmakers die onze filosofie omarmen. En dit is fantastisch goed gelukt! We hebben in onze gloednieuwe Spaanse collectie negen nieuwe witte en zeven nieuwe rode wijnen opgenomen. Van een smaakvolle en betaalbare Verdejo of Monastrell tot exclusieve Rioja’s en Cava, voor elk wat wils!

Om onze klanten te overtuigen van de hoge kwaliteit van onze nieuwe Spaanse selectie hebben wij twee geweldige en betaalbare wijnen geselecteerd. Deze wijnen bieden wij gedurende slechts enkele dagen aan in een ACTIEPAKKET! Een doos van zes flessen witte Rueda Montesol Classico blanco en een doos van zes flessen rode Ribera del Seguro met een winkelwaarde van €81,60 kost nu tijdelijk €69,-! Wees er snel bij, want de actie loopt maar tot maandag 24 augustus!! We zijn wel goed, maar niet gek…!!

Het pakket bestellen is eenvoudig. In onze webshop vind je een knop Introductiepakket Espagna. Je kunt ook hier klikken om het pakket direct te bestellen. Eenmaal in de webshop vind je een uitgebreide omschrijving van de wijnen en bij alle wijnen geven wij ook een spijsadvies. Dit actiepakket wordt binnen 24-48 uur gratis bezorgd. Proost!!

Geef een antwoord