Grachtenfestival Concertgemaal – vrijdag 21 aug

ft-grachtenfestival-2015

Het Grachtenfestival presenteert vrijdag om 20:15h het concert ‘Performing Opera’ in het Concertgemaal, het oude watergemaal aan de Landsmeerderdijk 213. Voorafgaand is er om 18:00h een voortreffelijk diner met onze heerlijke DIJKWIJN. Er zijn nog tickets te koop. Maar wees er snel bij, want vol is vol!

Er zal genoten worden van een afwisselend optreden, vol hoogtepunten uit opera’s van alle tijden en uit alle windstreken! Genieten gegarandeerd dus! Bezoekers van het Concertgemaal kunnen bovendien de exclusieve eindpresentatie bijwonen van de jongste lichting operazangers van De Summer School for Singers. Deze aanstormende zangtalenten zijn een week gecoacht in het scenisch uitvoeren van divers zangrepertoire uit opera, operette en klassieke musicalmuziek. Vrijdagavond worden zij begeleid door pianiste Marta Liebana. Mis het niet: de ‘crème fraîche’ van zangers en zangeressen uit heel Europa!

Om direct tickets te bestellen klik je hier.

Geef een antwoord