Cafe De Ruimte en John’s Bistro in De Verkeerstoren

Cafe De Ruimte heeft een fantastische nieuwe locatie gevonden: De Verkeerstoren (Distelweg 83) in Amsterdam-Noord en opent op 6 januari haar deuren. Tegelijkertijd opent op dezelfde locatie het pop-up restaurant John’s Bistro haar deuren. Een voortreffelijke samenwerking!

Cafe De Ruimte geeft ruimte aan artiesten. Letterlijk! Vele live optredens en andere muzikale evenementen vinden al jaren gretig aftrek bij een steeds groter groeiend publiek. De lekkerste dranken worden geserveerd, waaronder uiteraard DIJKWIJN.

De Ruimte deelt haar plek nu met John’s Bistro, waar cateringbedrijf John Pastinaak seizoens­gebonden en onge­kunsteld eten bereidt. Geen frut­sels, dure ingre­diënten, verspil­ling of een ellen­lang menu. Vooral wel hele gezonde prijzen! John wisselt z’n menu wekelijks.

Lunch: 12.00 – 16.00
Diner: 18.00 – 22.00

Dus snel je naar John’s Bistro en pak De Ruimte!!

ft-De-RuimteDruk-in-de-weer

de-Keuken

Geef een reactie