VIDEO – DIJKWIJN en de Amsterdam Art Fair 2016 – Museumplein

VIDEO – DIJKWIJN verzorgde dit jaar de bar en het restaurant op de tweede editie van de Amsterdam Art Fair.

De nieuwe vijfdaagse kunstbeurs trok veel bekijks, zo tussen het Rijks, Van Gogh en Stedelijk Museum in. Met een geweldige lampen installatie van Henk Stallinga (beeldend kunstenaar en industrieel designer) hebben we een prachtige en duurzame bar-restaurant neergezet. Het Dijkbier vloeide rijkelijk. Naast onze Dijkwijnen schonken we 16 flessen wijn op glas vanuit onze wijnbar. Onze barista’s draaide overuren, de Italiaanse frisdranken vonden gretig aftrek en ook ons Earth Water uit Nederlandse bron viel in goede aarde. Aangevuld met zoete gerechten, maaltijdsalade’s en diverse tapas was Restaurant DIJKWIJN er maar druk mee! De beurs trok ruim tienduizend enthousiaste bezoekers.

DIJKWIJN catert evenementen. Ons reizende Bar-Restaurant DIJKWIJN biedt heerlijke en duurzame dranken en gerechten en geeft een extra glans aan jouw evenement. Bel of mail ons met jouw ideeën.

Geef een reactie