Bestellingen per doos

Het bestellen van losse flessen wijn leidde tot onnodig veel gebruik van extra verpakkingsmaterialen. Daarom zijn onze flessen vanaf vandaag uitsluitend nog per doos te bestellen.

dozen

Naast onze bekende bag-in-box DIJKWIJN verkopen wij een ruim assortiment aan duurzaam en biologisch geproduceerde wijnen op fles. Hoewel de mogelijkheid om losse flessen wijn te kunnen bestellen gewaardeerd werd bij onze particuliere klanten, merkten wij in de praktijk dat wij hierdoor onnodig vaak extra verpakkingen moesten gebruiken. Niet erg duurzaam, meer werk en kostenverhogend. Daar komt bij dat onze klanten door de jaren heen in de praktijk hebben aangegeven om bestellingen per doos juist te waarderen. Zeker nu het leeuwendeel van onze klanten horeca en bedrijven zijn.

Vandaar dat wij onze website aangepast hebben. Vanaf heden is het bestelvolume per wijn minimaal een doos van meestal zes stuks. Het aantal flessen in de doos staat duidelijk vermeld bij de bestelpagina’s.

Wij zouden haast willen zeggen:

Bestel direct via de website en kijk of het werkt!

Geef een reactie